läsa Vad vill jag och vad är kärlek? pdf

läsa Vad vill jag och vad är kärlek? pdf

Vad vill jag och vad är kärlek?

  • Siffra: 780823432779976
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.3/5 (Votes: 2491)
  • Paperback : 118 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Känner du att du måste definiera dig med en annan person för att känna dig hel? Har du låg självkänsla, men vet inte hur du ska förändra? Tänker du mer på vad alla andra ska tycka istället för på vad du själv tycker? Den här boken är för dig som vill finna kraft och redskap för att bli trygg i dig själv och i en relation. För dig som vill skapa ett meningsfullt liv och hitta motivationen till att följa dina drömmar, oavsett om du är i en relation eller inte. För dig som vill våga bryta dig loss och ta dig framåt, starkare än någonsin.

Vad vill jag och var är kärlek? är en lättläst bok som handlar om relationer och kärlek. Den innehåller mina egna erfarenheter men också mina tankar och teorier om relationer. Med boken vill jag hjälpa människor att våga stå på sina egna ben och bli trygga i det, men också hjälpa de som redan har en relation att förbättra och fördjupa relationen.

Relaterade böcker